Specifieke mogelijkheden voor verenigingen

Eenvoudig communiceren via zowel e-mail als per post, inschrijvingen verwerken voor een eetfestijn of activiteit...

De contactendatabase met uitgebreide mogelijkheden is ideaal voor het bijhouden van een ledenbestand. Maak onbeperkt groepen aan voor leden, bestuursleden, sympathisanten… Vermijd dubbele records en fouten door tal van automatische invoercontroles.

Hou bij wie zijn of haar lidgeld heeft betaald. Verstuur eenvoudig een betalingsherinnering naar wie nog niet betaalde of genereer in enkele kliks een printklaar PDF-document met gepersonaliseerde brieven voor enkel de leden die sinds een specifieke datum juist wél hebben betaald, bijvoorbeeld in functie van het opsturen van lidkaarten.

Contacteer uw contacten bijvoorbeeld maximaal via e-mail vanwege de lage lage kosten en efficiëntie. Maar verstuur ook eenvoudig gepersonaliseerde brieven naar enkel de contacten waarvan u niet over een e-mailadres beschikt. Met één klik kan op brieven een kadertje worden toegevoegd waarin contacten naar hun e-mailadres wordt gevraagd.

Een eetfestijn of activiteiten organiseren? Via een geïntegreerd webformulier kan men zich moeiteloos online inschrijven; vanuit een e-mail nieuwsbrief, vanaf jullie website of sociale media.

Na online inschrijven ontvangt men een gepersonaliseerde bevestiging via e-mail met daarin indien gewenst al onmiddellijk het totaalbedrag dat men dient over te maken op jullie rekening om de inschrijving te vervolledigen. Het totaalbedrag wordt automatisch berekend op basis van het aantal personen en/of gewenste producten, opgegeven keuzes…

Met de verjaardagsfunctie ontvangen contacten automatisch een specifieke mailing op hun verjaardag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram