Specifieke mogelijkheden voor verenigingen

Als online ledenbestand, eenvoudig communiceren via zowel e-mail als per post, inschrijvingen verwerken voor een eetfestijn of andere activiteit...

De contacten database met uitgebreide mogelijkheden voor zowel beheer als segmentatie is ideaal voor het bijhouden van een online ledenbestand. Maak onbeperkt groepen aan voor leden, bestuursleden, sympathisanten… Vermijd dubbele records en fouten door tal van automatische invoercontroles.

Naast de standaard velden voor bijvoorbeeld naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer… kunnen ook eigen velden in gebruik worden genomen voor bijvoorbeeld taal, lidnummer, graad, functie…

Registreer de betaling van lidgelden en verstuur eenvoudig een betalingsherinnering naar wie nog niet betaalde of genereer in enkele kliks een printklaar PDF-document met gepersonaliseerde brieven voor enkel de leden die sinds een specifieke datum juist wél hebben betaald, bijvoorbeeld in functie van het opsturen van lidkaarten.

Informeer uw contacten maximaal via e-mail vanwege de lage kosten en efficiëntie. Maar genereer ook brieven voor enkel de contacten waarvan u nog niet over een e-mailadres beschikt. Met één klik kan op deze brieven een kadertje worden ingevoegd waarin deze contacten naar hun e-mailadres wordt gevraagd.

Een eetfestijn of andere activiteit organiseren? Via een geïntegreerd webformulier kan men zich moeiteloos online inschrijven; vanuit een e-mail nieuwsbrief of via een link die kan worden gedeeld op websites of sociale media.

Na online inschrijven ontvangt men een gepersonaliseerde bevestiging via e-mail met daarin indien gewenst al onmiddellijk het totaalbedrag dat men dient over te maken op jullie rekening om de inschrijving te vervolledigen. Het totaalbedrag wordt automatisch berekend op basis van het aantal personen en/of gewenste producten, opgegeven keuzes…

Met de verjaardagsfunctie ontvangen contacten automatisch een specifieke mailing op hun verjaardag.

SOLID Mailings ook interessant voor uw vereniging?

Aarzel a.u.b. niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen. We luisteren graag naar uw noden en wensen, en denken met u mee om in te schatten wat we ongetwijfeld voor u kunnen betekenen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Waarom SOLID Mailings?