Zoveel meer dan e-mail marketing...

SOLID Mailings is de nieuwe naam voor het IT4Professionals Mailing Platform dat al ruim 10 jaar meegroeit met onze tevreden klanten.

Eenvoudig mooie e-mail nieuwsbrieven opmaken en gepersonaliseerd versturen, met realtime tracking en statistieken. Maar ook moeiteloos inschrijvingen registreren voor events, of in enkele klikken printklare PDF-documenten genereren met adresetiketten of gepersonaliseerde brieven voor mailings per post.

De contactendatabase voorziet in uitgebreide mogelijkheden voor zowel beheer als segmentatie, en kan bijvoorbeeld ook prima worden gebruikt als ledendatabase van een vereniging. Dubbele records kunnen worden vermeden door tal van automatische invoercontroles.

Uiteraard zijn alle standaard mogelijkheden voorzien zoals double opt-in inschrijven, geautomatiseerd uitschrijven en verwerken van bounces, de mogelijkheid voor aangeschreven contacten om zelf hun gegevens aan te passen, uitgestelde verzending, een verjaardagsfunctie…

SOLID Mailings Illustration
SOLID Mailings illustration
196456646

Uiterst gebruiksvriendelijk

We vinden het belangrijk dat ook gebruikers zonder informatica achtergrond snel en eenvoudig mooie e-mail nieuwsbrieven kunnen opmaken en versturen.
Toch hulp nodig? Dan helpen we graag.

Betrouwbare aflevering

Zelf hoeft u niks te weten over SPF, DKIM, DMARC, e-mail headers... Wij zorgen voor alle instellingen en technische optimalisatie. Onze mailservers hebben bovendien een prima reputatie.

Opmaakservice

We begrijpen dat niet iedereen op elk moment in de mogelijkheid is om zelf nieuwsbrieven op te maken. Daarom kan u ook steeds beroep doen op onze optionele opmaakservice.

Hulp nodig? Geen tijd of zin om zelf nieuwsbrieven op te maken?

Aarzel nooit om contact op te nemen. Wij helpen graag!

Start learning today!

Watch our video guide - learn how to start your online education today.

Play Video

Enkele referenties

Gebruikt voor mailings van: